ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην μηχανή συνεχούς παραγωγής, τύπου MaxFoam, που διαθέτει η εταιρεία μπορούν να παραχθούν όλοι οι τύποι αφρολέξ, σε εύρος πυκνοτήτων που κυμαίνεται από 16- 45 Kg/m3. Τα τελικά παραγόμενα προϊόντα όλων των ποιοτήτων μπορούν να κοπούν σε όλους τους δυνατούς σχηματισμούς και διαστάσεις χάρη στης τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία.

Επίσης, πάρχει η δυνατότητα λόγω του εξοπλισμού που κατέχει η εταιρεία, σε όλες τις ποιότητες αφρολέξ που παράγονται να δημιουργεί ρολά φύλλων με πλάτος έως 220 cm και μήκους έως 100 m, με το πάχος του φύλλου να ξεκινά από 2 mm.

Τέλος, η εταιρεία παράγει σε γραμμή παραγωγής υψηλής πίεσης μια ειδική ποιότητα αφρολέξ, Viscoelastic Foam,το λεγόμενο και Memory Foam. Η ποιότητα αυτή, λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών που έχει το τελικό προϊόν, χρησιμοποιείται κυρίως στον χώρο της στρωματοποιίας για χρήση σε ορθοπεδικά στρώματα και σε μαξιλάρια ύπνου.

Μπορούν να παραχθούν φύλλα οποιοδήποτε πάχους αλλά και σχήματος αυτής της ποιότητας για χρήση σε στρώματα, όπως επίσης και μαξιλάρια ύπνου σε διάφορες διαστάσεις

footerbanner
Μετάβαση στο περιεχόμενο